ʻaoʻao_banner

nūhou

He ala maʻamau ka hoʻopili ʻana i nā palapala pahū fiberglass hele pololei i kahi ili.Hoʻopili ʻia kēia ʻenehana i ka hui ʻana o ka resin aʻoki ʻoki ʻia ma luna o ka ʻili, a laila e hoʻohana i ka roller a i ʻole nā ​​​​mea hana ʻē aʻe e hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili a hoʻoneʻe i nā ʻōpū ea.Eia kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo kiʻekiʻe no ka noi ʻana fiberglass hele pololei  i nā mea hoʻopuehu:

Nā ʻōlelo aʻoaʻo kiʻekiʻe no ka noi ʻana iā Fibergla1

Alt imagines: ʻōpuʻu ka fiberglass i ka holo ʻana

1. E hoʻohana i ka lako pono:No ka loaʻa ʻana o nā hopena maikaʻi loa, pono e hoʻohana i nā mea hana kūpono no kāu noi spray up.Aia kēia me ka pū puhi, ka pū chopper, a me ka huila a i ʻole nā ​​mea hana ʻē aʻe.

2. E hoʻohui i ka resin a me ka holo pono:Ma mua o ka pīpī ʻana i ka hui ʻana ma luna o ka ʻili, he mea nui e hui ka resini a holo pono.Mālama kēia i ka māhele like ʻana o ka roving i loko o ka hui ʻana, a loaʻa i ka huahana hope ka ikaika a me ka ʻoʻoleʻa.

3. E hoʻomalu i ka mahana a me ka haʻahaʻa:Ua ʻike paha ʻoe i ka pae wela a me ka haʻahaʻa hiki ke hana a wāwahi paha i ke kaʻina hana hoʻōlaresin?ʻoiaʻiʻo!He kuleana koʻikoʻi kēia mau mea ʻelua i ka hoʻoholo ʻana i ka maikaʻi o kāu resin.E mālama pono i ka mahana a me ka haʻahaʻa e hōʻoia i ka hopena maikaʻi no kāu papahana.

 

He mea nui e hoʻomalu i kēia mau mea e hōʻoia i kēlāka resiniho'ōla pono a loaʻa i ka huahana hope nā waiwai i makemake ʻia.

Nā ʻōlelo aʻoaʻo kiʻekiʻe no ka noi ʻana iā Fibergla2

Alt noʻonoʻo: fiberglass e holo ana

 

4. E hoʻopili i nā papa he nui:No ka hoʻokō ʻana i ka ikaika a me ka mānoanoa i makemake ʻia, pono pinepine e hoʻopili i nā papa he nui oka holoholo a me ka resin.Pono e ʻae ʻia kēlā me kēia papa e hoʻōla ma mua o ka hoʻohana ʻana i ka mea aʻe.

5. E hoʻomaʻemaʻe i ka ʻili:I kēia manawa ua kau ʻoe i ka papa hope loa, ʻo ia ka manawa e hoʻopau ai i kēlā mau ʻōpū ea pōʻino a hoʻokō i kēlā ʻili laulima āu i moeʻuhane ai.E kiʻi i kahi ʻōwili a i ʻole mea hoʻoheheʻe a hana i kāu hana kilokilo.Me ka liʻiliʻi o ka maikaʻi, e loaʻa iā ʻoe kahi hopena kīnā ʻole e hoʻomālamalama i kāu papahana!

 

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kāu hoʻohana ʻana i ka spray upfiberglass hele pololei holomua a hoʻopuka i nā hopena i makemake ʻia.

 

Kāhea iā mā˚ou:

Helu kelepona/WhatsApp:+8615823184699

Email: marketing@frp-cqdj.com

Paena pūnaewele: www.frp-cqdj.com


Ka manawa hoʻouna: Mei-19-2023

Inquiry for Pricelist

No nā nīnau e pili ana i kā mākou huahana a i ʻole pricelist, e ʻoluʻolu e waiho i kāu leka uila iā mākou a e hoʻopili mākou i loko o 24 mau hola.

KIKI NO KA WAI ANA I KA NINAU